Over Taalcursussen Spaans in Spanje


Valencia: Beste Bestemming 2022 volgens de Times

dinsdag juli 19, 2022 | Reizen in Spanje | Posted by studyspanishinspain

57 views
Valencia: Beste Bestemming 2022 volgens de Times

Het prestigieuze tijdschrift Time heeft de Beste Bestemmingen voor 2022 gepubliceerd: 50 buitengewone bestemmingen om te verkennen. Onder uitverkorenen is slechts één Spaanse stad: Valencia. De stad wordt geroemd met name, vanwege de indrukwekkende stedelijke structuur. Natuurlijk maakt dit Valencia tot de perfecte stad voor een taalcursus Spaans in Spanje!

Het tijdschrift belicht o.a. de perfect uitgevoerde innovatieve van het stedelijke landschap van Valencia die bovendien heel mooi wordt geintergeerd met de natuurlijk omgeving. Times ons eraan dat Valencia eerder al uitverkoren was door de World Design Organization als World Design Capital 2022.

De mooie, blauwe Middellandse Zee is de muze van de stad, en dit wordt duidelijk wordt teruggezien in de innovatieve, waterrijke Stad van Kunsten en Wetenschappen. De nieuwste toevoeging aan het culturele complex, CaixaForum, opende zijn deuren juni met drie tentoonstellingen, waaronder Pharaoh King of Egypt, met stukken uit het oude Egypte die zijn afgestaan door het British Museum.

Palmtrees elche

The Times schrijft ook over het Central Park-project, ingehuldigd in 2018, gebouwd op de metro en ontworpen door de Noord-Amerikaanse landschapsontwerper Kathryn Gustafson. Hierbij vallen de “uitbundige groene gebieden” op, die zich uitstrekken over bijna 10 hectare.

Parc Central Valencia

Natuurlijk schrijft Times ook over de lokale gerechten van de Valenciaanse keuken, “de geboorteplaats van paella” en het noemt Ricard Camarena en zijn gelijknamige restaurant met twee Michelin-sterren.

Dankij de Avlo van Renfe is het eemvoudig om snel en goedkoop naar Valencia te komen vanuit andere steden van Spanje. Alle door Time magazine gekozen bestemmingen omvatten zowel stedelijke bestemmingen als natuurlijke landschappen of nieuwe technologische bestemmingen, zoals de Galapagos-eilanden, Doha (Qatar), Madeira (Portugal), Bogotá (Colombia), Miami (Verenigde Staten), Thessaloniki (Griekenland) of Devon (Engeland). De door Times uitverkoren lijst is voor “wereldreizigers die weer op reis gaan” na de covid-19-pandemie.

Lees meer over Valencia in The Times: Valencia
Wat te doen in Valencia: de leukste weekendtrips in Valencia

Comments... no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *